Medlemsinformasjon

Treningstider

Vi har faste treninger hver onsdag kl 19:30-21:00. 

Laget har denne sesongen treninger i nybygde Grorud Flerbrukshus. 

Hallen ligger på t-banelinjene nr 4 og 5 retning Vestli, gå av på Grorud t-banestasjon. Gå til høyre når du kommer opp trappen fra stasjonen og følg veien helt til du får idrettsanleggene på høyre hånd etter bare noen få hundre meter.

Hvem kan være med?

Alle er velkommen til å spille med Raballder Håndball, send e-post til raballder.handball@gmail.com, send oss en melding på Facebook eller bare møt opp på trening.

Hva koster det å delta?

Treningskontingenten i Raballder Håndball er kr. 2600,- og 1600,- (for studenter) per år. Kontigenten betales i to halvårige innbetalinger (1300,- / 800,-), med forfall 1. september og 1. februar. 
Kontingenten betales til klubbens konto: 1645.06.25349
Kontingenten går med til å dekke treningsutstyr, trener, dommeravgifter, seriepåmelding, drakter og andre løpende driftsutgifter som klubben har. I tillegg til medlemskontingenten er spillere i Raballder Håndball forpliktet til å delta på klubbens dugnader. 

Alle som deltar i kampaktiviteter for Raballder Håndball må betale lisens til Norges håndballforbund. Lisensen er spillerens egen forsikring og dekkes derfor ikke av klubben. Lisensen er på kr. 1455,-/1195,- per håndballsesong.

© Raballder Håndball

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now