Medlemsinformasjon

Treningstider

Tirsdag:  21:00 - 22:30

Torsdag: Varierende

Alle håndballtreninger og hjemmekamper foregår i Hovseterhallen. 

Hallen ligger på t-banelinje nr 2 mot Østerås, gå av på Hovseter t-banestasjon. Gå til venstre når du kommer opp trappen fra stasjonen og følg Gamle Hovsetervei helt til du kommer til Hovseter skole.

Hvem kan være med?

Alle er velkommen til å spille med Raballder Håndball, send e-post til raballder.handball@gmail.com, send oss en melding på Facebook eller bare møt opp på trening.

Hva koster det å delta?

Treningskontingenten i Raballder Håndball er kr. 2600,- og 1600,- (for studenter) per år. Kontigenten betales i to halvårige innbetalinger (1300,- / 800,-), med forfall 1. september og 1. februar. 
Kontingenten betales til klubbens konto: 1645.06.25349
Kontingenten går med til å dekke treningsutstyr, trener, dommeravgifter, seriepåmelding, drakter og andre løpende driftsutgifter som klubben har. I tillegg til medlemskontingenten er spillere i Raballder Håndball forpliktet til å delta på klubbens dugnader. 

Alle som deltar i kampaktiviteter for Raballder Håndball må betale lisens til Norges håndballforbund. Lisensen er spillerens egen forsikring og dekkes derfor ikke av klubben. Lisensen er på kr. 1455,-/1195,- per håndballsesong.

© Raballder Håndball

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now