top of page

Raballder Håndball

Raballder Håndball var det første skeive idrettslaget som tok navnet Raballder, og klubben har vært et flaggskip i norsk homoidrett siden starten i 1995. I dag er vi et stolt medlem av et stort idrettsmiljø i Oslo som alle har inkludering og samhold som sine viktigste verdier. 

Raballder Håndball deltar i seriespill i regi av NHF Region Øst. Vi reiser årlig til ulike destinasjoner i Europa og representerer Norge i  vennskapsturneringer mot søsterklubber fra hele kontinentet.

Raballder Håndball har i sesongen 2021 / 2022 to herrelag i seriespill. Vi har tidligere også hatt et damelag, som ble lagt ned for noen år siden, men vi har ambisjoner om å stille eget damelag igjen til neste sesong, og ber alle interesserte spillere ta kontakt med oss på epost raballder.handball@gmail.com eller på Facebook..

Klubbens formål er å være et sportslig og sosialt tilbud for alle uansett legning, kjønnsidentitet og etnisitet. Klubben jobber aktivt for inkludering og toleranse på håndballbanen og alle andre idrettsarenaer. Alle våre medlemmer er abassadører for dette arbeidet.

Raballder Håndball er medlem av Norges håndballforbund (NHF) og European Gay & Lesbian Sport Federation (EGLSF).

bottom of page